Print this page
Складання мотор-редукторів

Складання мотор-редукторів

Скорочення термінів доставки, можливість модифікації та адаптації редуктора до індивідуальних вимог клієнта та більш широка технічна та сервісна підтримка. Це ті цілі, яких компанія досягла, запустивши в березні 2016 року центр збирання редукторів і мотор-редукторів. На нашому складі доступні всі деталі та компоненти, необхідні для збирання механічного редуктора серії ALU-G Motion™ або IRON-G Motion™. Наші редуктори мають модульну конструкцію, що полегшує як її збірку, так і подальше обслуговування. Сама збірка редуктора у нашому цеху полягає в збиранні вихідного модуля з відповідним набором шестерень і шпильок, що забезпечують отримання потрібного передавального співвідношення. Закриття редуктора здійснюється вхідним фланцем (IEC або спеціальною конструкцією, підготовленою під замовника) або вхідним валом - в залежності від конструкції. Наш склад, як модулів, так і комплектів шестерень і шпильок, дозволяє зібрати будь-яку конфігурацію механічних редукторів серії ALU-G Motion™ і IRON-G Motion™. На основі оригінальних деталей, вироблених у Польщі та країнах Європейського Союзу та застосовуючи міжнародні стандарти якості, норми та директиви, ми збираємо редуктори та мотор-редуктори:

  • гіпоїдальні
  • циліндричні і циліндричні в плоскому корпусі
  • конічні та циліндрично-конічні
  • черв'ячні і циліндрично-черв'ячні
  • планетарні

З точки зору замовника, це значно поліпшило процес реалізації замовлень на мотор-редуктори. Великий склад деталей і компонентів, що використовуються для складання редукторів, а також супутніх пристроїв (електродвигуни, інвертори, софтстартери, редуктори, мотор-редуктори) дозволяє гнучко реагувати на потреби клієнтів.

ТЕХНІЧНО АВТЕНТИЧНІ

Рушійною силою компанії є тісна співпраця з замовником. Технічний відділ, використовуючи сучасні інженерні інструменти та 3D-моделювання, розробляє інноваційні технології, які використовуються в сучасних промислових процесах. Вже сьогодні, незалежно від типу використовуваної продукції бренду HF INVERTER®, галузі або масштабу потреб, компанія пропонує своїм клієнтам найкращі рішення, а широкий інженерний персонал надає професійні послуги.

У нашому центрі збірки редукторів і мотор-редукторів ми використовуємо автоматичні преси, пристрої управління дозування масла, пристрої для нагрівання підшипників, втулок і шестерень, а також багато інструментів і допоміжного обладнання (наприклад, пневматичні ключі з динамометром, різні типи знімачів і натягувачів, вертикальні свердла і т.д.). У процесі контролю якості ми використовуємо не тільки маркувальні та вимірювальні прилади, а й випробувальні станції і динамометри власної конструкції, що відрізняє наш складальний цех від конкурентів. Завдяки використанню такої сучасно обладнаної складальної лінії стандартний термін складання редуктора не перевищує 48 годин і наш замовник отримує виріб найвищої якості. 

Редуктори серії ALU-G Motion™  включають циліндричні редуктори WAHF, вже добре відомі гіпоідні редуктори THF, черв'ячні редуктори SHF та абсолютно нову конструкцію: редуктори циліндрично-черв'ячні SWHF у компактному корпусі. Корпуси редукторів цієї серії виготовлені з високоякісного литого алюмінію. Вони доступні в діапазоні потужності від 0,06 кВт до 15,0 кВт, вихідному крутному моменті від 3 Нм до 1550 Нм і широкому діапазоні передавальних чисел.

Редуктори серії IRON-G Motion™ включають циліндричні редуктори WHF та редуктори циліндрично-конічні WBHF. Корпуси редукторів цієї серії виготовлені з високоякісного сірого чавуну G200. Вони доступні в діапазоні потужності від 0,12 кВт до 200 кВт, вихідному крутному моменті від 1,40 Нм до 62,800 Нм і широкому діапазоні передавальних чисел.

 

 

HF INVERTER® Polska Sp.C. зареєстрований офіс: Польща (PL), Куявсько-Поморське, Торунь | 87-100 Торунь, вул. Марії Склодовської-Кюрі 101E | NIP PL8792572235 | REGON 340489680 | BDO 000120650 Використовуючи цей веб-сайт, ви приймаєте Умови Використання (що діють з 14-02-2022) та Політику Конфіденційності (що діє з 14-02-2022). Ваші права на конфіденційність. Матеріали на цьому веб-сайті не можуть бути відтворені, розповсюджені, передані, кешовані або іншим чином використані, за винятком попередньої письмової згоди HF INVERTER®.